Bosch Magyarország Podcast

K.I.T.T. már a múlté, de milyen lesz a jövő autója? | Beszélgetés Várkonyi Gáborral és Halmos Gyulával

Episode Summary

A Bosch Magyarország Podcast harmadik epizódjában kigördülünk az utakra, vagyis a jövő autóiról beszélgetünk szakértő vendégeinkkel. Ha érdekel, hogyan jutottunk el a mai biztonságos és gazdaságos személyautókhoz, hogyan néznek majd ki, vagy mi hajtja a jövő járműveit, akkor a következő óra neked szól!

Episode Notes

Most is két szakértő lesz segítségünkre: Várkonyi Gábor autópiaci szakértő, újságíró, illetve Halmos Gyula, aki adatfelhő és automatizáció témakörben szenior szakértő a magyarországi Bosch csoportnál. A beszélgetés különösen izgalmasan indul, hiszen a rövid múltidézés után szakértőink gyorsan megállapodnak abban, hogy a mai autók nemhogy elérték a Knight Rider szintjét, hanem már alaposan túl is tesznek K.I.T.T. eszköztárán! 

Izgalmasan hangzik? Akkor tarts velünk, mert sok érdekes részlet, egy órányi tömény autózás vár podcastunk legújabb epizódjában! Ha pedig lemaradtál a korábbi részekről, akkor hallgasd meg a mesterséges intelligenciáról, vagy a viselhető okoseszközökről szóló részeket is!

---

Impresszum: https://www.bosch.hu/impresszum/szolgaltato/?prevent-auto-open-privacy-settings=1

Adatkezelési tájékoztató: https://www.bosch.hu/impresszum/adatkezelesi-tajekoztato/?prevent-auto-open-privacy-settings=1